Camping 'de Lange pacht' is de ideale familiecamping gelegen aan het zonnigste strand van Walcheren. De lange pacht is in 1973 begonnen als een boerderijcamping.  De kampeerplaatsen zijn verdeeld over zeven verschillende velden omzoomd door hagen. Er zijn comfortplaatsen met water aan en afvoer en 10 ampere stroom. En er zijn kampeerplaatsen met water op een centraal punt op het veld en 6 ampere stroom. Voor campers hebben we een beperkt aantal plaatsen op het gras en ook verharde plaatsen. Kampeer en comfortplaatsen kunnen we voor een camper niet reserveren. Als het te nat is kunnen die niet over het gras rijden. In een droge periode kunnen campers ook op een kampeerplaats staan. 

 

zeehonden vlissingen

Kamperen in Zeeland is genieten

Samen genieten van het gezonde buitenleven, rust, vrijheid, ruimte, de unieke kampeersfeer en natuurlijk; zon, zee, strand en bos. De Lange Pacht ligt in de prachtige natuurlijke omgeving van de Zeeuwse Riviéra. Vakantie is genieten. Er helemaal uit zijn. Onze camping is gelegen aan de rand van Vlissingen. Door de unieke combinatie van rust, ligging en voorzieningen is Camping de Lange Pacht ideaal voor zowel gezinnen met jonge kinderen als actieve levensgenieters. Maar ook om even helemaal tot rust te komen.

Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, surfen, vissen etc. behoren tot de vele mogelijkheden. In de directe omgeving van de camping zijn volop wandel/fiets en ruiterpaden. Het strand is in 5 minuten fietsen aan te rijden.

 

 

zeehonden vlissingen

Faciliteiten standaardplaatsen

  • Camperplaatsen
  • Schoon sanitair
  • Tennistafel
  • speeltuin
  • Wasmachine
  • Droger
  • 6 en 10 ampère
  • Water aan en afvoer bij de plaatsen

 

In de directe omgeving zijn alle voorzieningen op loop/ fiets afstand. Zoals; het winkelcentrum Paauwenburg met, supermarkten, bakker, drogisterij en postagentschap. De binnenstad van Vlissingen is ongeveer 4 km vanaf de camping.

Op de camping zijn huisdieren (mits aangelijnd) toegestaan.

 

De camping is in de winter gesloten. 29 maart 2024 gaat de camping weer open